FLORARIE ONLINE CONSTANTA Aranjamente florale FLORARIE CONSTANTA Buchete flori !!
Home / CONDITII DE RETUR

CONDITII DE RETUR

Dreptul de retur

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Sc Life Time Flowers Srl se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da.

2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: constanta str. caraiman nr 3, prin orice curier doriti.

3. Transportul coletului de retur va fi platit de catre www.florarie-online-constanta.ro

4. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

5. Coletul trebuie trimis la sediul www.florarie-online-constanta.ro in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

6. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

În urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. În acest sens, am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

Garantia de conformitate

Raspunderea www.florarie-online-constanta.ro pentru lipsa conformitatii produselor comercializate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 zile de la livrarea produselor.

Sc Life Time Flowers Srl are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Se consideră că un produs este în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

a) produsul corespunde descrierii făcute de vânzător și are aceleași calități ca și produsele pe care vânzătorul le-a prezentat ca mostră sau model;

b) produsul corespunde oricărui scop specificat solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare.

Produsele comercializate pe site-ul www.florarie-online-constanta.ro beneficiaza de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare. www.florarie-online-constanta.ro oferă însă garanția prospețimii florilor timp de 7 zile, dacă acestea sunt păstrate și îngrijite conform etichetei care însoțește buchetul.

Toate Bunurile comercializate de catre www.florarie-online-constanta.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale. Bunurile sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Sc Life Time Flowers Srl acordă o atentie deosebita produselor si serviciilor oferite si garanteaza pentru calitatea acestora. Clientii www.florarie-online-constanta.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorintei de returnare a unui produs.

X
X